Workshops

Workshop Beleef de natuur intuïtief

Meditatief tuinieren is een combinatie tussen meditatie en het beleven van de natuur en werken in de tuin. Noem het een ontdekkingstocht tussen meditatie en natuur. Door middel van oefeningen gaan we meer naar onszelf toe en vandaar de natuur (tuin) in. Doordat je dan meer gericht bent op je innerlijke beleef je de omgeving anders, intenser en sta je open voor nieuwe ervaringen. Hierdoor kun je ervaren hoe het is om tijdens het bewust werken in de tuin je te laten leiden door je intuïtie.

Workshop Bonbons maken

Deze workshop is bedoeld voor groepen kinderen en/of volwassenen. Bonbons kunnen gemaakt worden met gewone huis-, tuin- en keukenattributen, zodanig, dat u thuis met de meegekregen recepten ook aan de gang kunt.

De workshop kan bij u thuis plaatsvinden, maar ook bij mij thuis is er voldoende ruimte om met een groep van max. 12 kinderen of volwassenen bonbons te maken. De workshops zijn heel gezellig en de resultaten zijn erg lekker. Terwijl we bonbons maken wordt er al voorgeproefd. Kinderen lusten vaak veel meer dan ze eerst denken.

bonbon1
bonbon3
 
bonbon2

Kinderfeestjes

Ik werk altijd met tweetallen, kinderen leren veel van elkaar en natuurlijk ondersteunen ze elkaar ook.
Al doende leren kinderen ook heel veel tijdens deze workshop:

– omgaan met ingrediënten
– een recept goed lezen
– leren afwegen van ingrediënten
– leren omgaan met maatbekers en de weegschaal en het aflezen ervan
– kookbegrippen
– de goede volgorde van het recept uitvoeren
– samenwerking.